Välkommen

Välkommen till converse.n.nu. Det är klart att du ska satsa på Converse skor detta år också. Ta hjälp av vår prisjämförelsetjänst och hitta butikerna som ger dig lägst pris!

Andra prisjämförelse sidor

Converse relaterade Länkar

Vänner

 

 

Köp snygga och billiga skor online!

Att handla skor online har flera fördelar. Till att börja med är valmöjligheter oändligt mycket större när man har hela internet som skobutik.Konsumenter som vill köpa skor på nätet har tillgång tusentals återförsäljare och varumärken världen över. Det innebär att den som handlar sina skor online har möjlighet att välja och vraka mellan tusentals olika modeller, designer och storlekar.  

Den tillgänglighet som internethandel erbjuder är svåröverträffad. Eftersom webbutiker i regel håller öppet dygnet runt och 365 dagar om året, kan du som konsument välja att titta på skor, när du själv anser dig ha både tid och lust. Förutsatt att du har tillgång till en internetuppkoppling, kan du när som helst köpa skor på nätet från världens alla hörn.

Priserna på skor online är ofta väldigt förmånliga och skobutiker på nätet erbjuder regelbundet prisvärda kampanjer, rea och rabatter. Den som letar efter billiga skor gör därför klokt i att även hålla sig uppdatera om de senaste tillbuden och se till att alltid undersöka om det finns några aktuella rabattkoder att tillgå.

Onlinebutiker som säljer skor på nätet

Antalet skobutiker på internet ökar stadigt och det tillkommer ständigt nya webbutiker som säljer skor. Några bra och tillförlitliga handlare online är följande:

Brandos - säljer mängder av snygga märkeskor. Erbjuder över 17000 olika par skor från hundratals märken, sannolikhet hittar du något som faller dig i smaken hos brandos.

Nelly - Letar du efter skor av senaste mode och från kända märken är prognosen god att du hittar vad du söker hos Nelly. 

Have2have - Har i vårt tycke ett litet märkligt sortiment av skor men här hittar du ett sko-outlet direkt på internet.

Skopunkten - Anser du att skor många gånger är för dyra då kan skopunkten vara en skobutik för dig. Hos skopunkten hittar du billiga, enkla och snygga skor för hela familjen.

Dinsko - Dinsko är en välkänd och etablerad affärsrörelse som ingår i samma koncern som skopunkten och nilson shoes. Hos dinsko hittar du skor för alla ändamål, numera bedriver de även e-handel.

Nilson shoes - Nilson skor är en ledande återförsäljare av mode och märkesskor. Sedan 2010 återfinns nilson shoes även på nätet där de tillhandahåller moderiktiga herr- och damskor.

Vad du bör tänka på innan du handlar skor online

Fler och fler upptäcker hur skoj, smidigt och förmånligt det är att shoppa på nätet. Dock finns det ett par sakar som kan vara bra att känna till innan du köpa skor online. 

Trodvärdighet

Även om en klar majoritet av skobutikerna online är tillförlitliga och extremt måna om sina kunder, finns det även opålitliga och oseriösa återförsäljare som säljer falska skor eller inte ens bryr sig om att skicka några produkter.

Genom att kolla upp företagen innan du beställer några skor, undviker du att bli lurad och minimerar risken för att falla offer för något skojföretag.  Om du planerar att köpa skor från en svensk butik online, vill vi uppmana dig att endast använda dig av butiker som är certifierade av Trygg E-Handel. Mer information vilka villkor som gäller vid köpa av skor online hittar du här.

Pris

En stor fördel med att köpa skor online istället för på stan, är att du enkelt kan jämföra olika butikspriser med varandra. Ibland kan priserna dock vara vara lite missvisande. Se exemplet nedan.  

Exempel:

Säg att du tänkt köpa ett par skor som i butik A kostar 359:- jämfört med butik B, där du måste betala 389:- för samma par skor. Vid en första anblick ser butik A ut att vara den billigaste av de två, men så visar det sig att butik A tar ut en fraktkostnad på 50:- samtidigt som butik B har fri frakt. Detta konstruerade exempel visar på vikten av att alltid se till den slutgiltiga kostnaden, snarare än till vad skorna sägs kosta i butiken.