Välkommen

Välkommen till converse.n.nu. Det är klart att du ska satsa på Converse skor detta år också. Ta hjälp av vår prisjämförelsetjänst och hitta butikerna som ger dig lägst pris!

Andra prisjämförelse sidor

Converse relaterade Länkar

Vänner

 

 

Villkor - bytesrätt, ångerrätt och garanti

Konsumenträtten består av ett antal lagar, förordningar och regler för hur handlare får bedriva handel gentemot kunder. Detta regelverk är skapat för att öka den allmäna konsumenttryggheten. Det finns ett antal rättigheter som är viktiga att du som konsument känner till läs. 

Bytesrätt

Bytesrätt är inte något som skobutiker åläggs att följs, utan är snarare att betrakta som goodwill från butikens sida. Genom att erbjuda en normal bytesrätt på 14 dagar, visar handlaren att den är seriös och värnar om sina kunder. 

Ångerrätt

Alla köp och avtal som ingås på distans, skall i enlighet med vår konsumenträtt vara möjliga att återkalla och ångra. Vid denna typ av återkall åberopas vad man brukar kalla ångerrätt. Normalt brukar ångerrätten gälla i 14 dagar efter köp.

Garanti 

Slitage och felaktigt användning av skor fallar aldrig under garantin. Felaktigheter orskade av fabrikations- och tillverkningsfel, kan i vissa fall reklameras.

Läs mer om konsumenträtt och vilka villkor som gäller vid köp på internet.